Η Α. Κυρίτση στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου

Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, καλεσμένη-ομιλήτρια θα είναι η Υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αγλαΐα Κυρίτση, η οποία είναι γνωστή από τις μέρες του "μαύρου" στην ΕΡΤ και ήταν εκείνη που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων στον υπαίθριο χώρο του ραδιομεγάρου, όταν τα ΜΑΤ μπήκαν στον εσωτερικό χώρο.


Επίσης η ΟΜ Καλύμνου ενημερώνει πως τα γραφεία του κόμματος (δίπλα στο Δημαρχείο, στο ύψος της "Βεντέντας", στον 1ο όροφο) είναι ανοιχτά κάθε απόγευμα 6-8.30μμ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΜ Καλύμνου για την εκδήλωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ την Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00μμ, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, διοργανώνει την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση, με ομιλήτρια την Υποψήφια Βουλευτή Επικρατείας Κυρίτση Αγλαΐα. Θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του κόμματος. Σας καλούμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!