"Αυστηρές συστάσεις" προς την Ραχήλ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε η υποψήφια-συνεργαζόμενη με το κόμμα βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Συγκεκριμένα η Ρ. Μακρή δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως " αν χρειαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει χρήμα εκτιμώντας μάλιστα ότι αυτό θα μπορούσε να φτάσει σε ύψος τα 100 δισ. ευρώ", φέρνοντας σε "δύσκολη θέση" την Κουμουνδούρου και τα στελέχη της, που αναγκάστηκαν να κάνουν αυστηρές συστάσεις στην συνεργαζόμενη βουλευτή και μάλιστα δημοσίως.

Ο Δ. Παπαδημούλης έγραψε στο twiiter, χαρακτηριστικά «Θερμή παράκληση προς υποψήφιους-ες: Αν δεν γνωρίζουν ενα θέμα, ας μην αυτοσχεδιάζουν. Οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα κ σαφήνεια, από όλους», ενώ στην ίδια κατεύθυνση ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός σχολίασε πως οι «εκτός ΣΥΡΙΖΑ» πρέπει να προστατεύσουν όσα πέτυχε το κόμμα «με κόπο αγώνες και αρχές».

Οι επιλογές της Κουμουνδούρου σε σχέση με τις συνεργασίες και μάλιστα αυτές που προέκυψαν την ... τελευταία στιγμή με την ψηφοφορία για τον Π.τ.Δ., δείχνουν πως μπορούν να "προκαλέσουν" προβλήματα στο κόμμα στην τελική ευθεία προς τις εκλογές.

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Πάνος Καμμένος για την Ρ. Μακρή, ο οποίος είπε πως «Για τη Ραχήλ Μακρή απολογούμαι 2,5 χρόνια, δεν μπορώ άλλο. Ας απολογηθεί ο κύριος Τσίπρας, πια. Όσα είπε η κ. Μακρή είναι αστεία πράγματα και κάνουν πολύ κακό. Νομίζω ότι θα έπρεπε να σκεφτούνε πριν την πάρουν στο ΣΥΡΙΖΑ, με αυτές τις υπερβολές τις οποίες έλεγε και στο παρελθόν».

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!