Με αριστερό βουλευτή το Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου στην νέα βουλευτική περίοδο

Η περιοχή του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου έχει πλέον δικό της βουλευτή, τον Ηλία Καματερό, "παλαίμαχο" αγωνιστή της αριστεράς στην περιοχή μας, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα και τα τελευταία χρόνια γραμματέα της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στο ΒΣ.

Ένας αγωνιστής της δημοκρατίας και συνεπής στις ιδέες και τις αξίες της αριστεράς, θα βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα, εκπροσωπώντας τα νησιά της περιοχής μας, μεταφέροντας την φωνή των νησιωτών στα κέντρα που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Η παρουσία στην βουλή ενός ανθρώπου από την περιοχή μας, θα αποτελέσει μια σημαντική δυναμική για όλα τα νησιά του ΒΣ, που βρέθηκαν στο στόχαστρο των πολιτικών της λιτότητας και οδηγούσαν στην ερήμωση και την εγκατάλειψη.

Αποτελεί άγνοια της ελληνικής πραγματικότητας η αντίληψη, πως η παρουσία ενός τοπικού βουλευτή δεν αποτελεί έναν σημαντικότατο παράγοντα για την προώθηση των τοπικών θεμάτων και τα νησιά της περιοχής μας το έζησαν "στο πετσί τους" αυτό. Πολύ περισσότερο δε όταν ο εκπρόσωπος αυτός, είναι ένας άνθρωπος με αριστερή κουλτούρα, με προσανατολισμό στα ιδανικά της δικαιοσύνης, της κοινωνικής ανάπτυξης και συνοχής και της ανθρωπιστικής αντίληψης για την πολιτική.

Η πολύχρονη παρουσία του Η. Καματερού στα τοπικά κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα, αποτελεί μιαν ελπίδα για την στροφή στην ανάπτυξη και την πρόοδο που δικαιούνται τα νησιά μας. Η αποδοχή του σε Δωδεκανησιακό επίπεδο και το γεγονός πως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έδειχνε να είναι πρώτος σε προτιμήσεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, γεμίζουν με ευθύνη τον νησιώτη βουλευτή της αριστεράς και τις τοπικές κοινωνίες με το αίτημα για μια δίκαιη αντιμετώπιση των νησιών και ανάδειξη της περιβόητης και, ξεχασμένης στα συρτάρια, νησιωτικότητας.

"Παλμός της Καλύμνου"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!