Πέφτει ο ΠΙΠΙΝΟΣ στη θάλασσα μέσα στον Σεπτέμβριο – Ποια προβλήματα λύθηκαν

Παρά τις επιφυλάξεις που υπήρχαν για το εγχείρημα,φαίνεται ότι το ΠΝ και ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης κερδίζουν το στοίχημα . Το δεύτερο υποβρύχιο 214, πρώτο από τα "φυλακισμένα" στον Σκαραμαγκά θα πέσει στο νερό μέσα στον Σεπτέμβριο!
Ο ΠΙΠΙΝΟΣ, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΝ είναι έτοιμος να πέσει στη θάλασσα και να περάσει απέναντι στον Ναύσταθμο.
Τα τελευταία προβλήματα που είχαν να κάνουν με το σύστημα που θα έριχνε τον ΠΙΠΙΝΟ στη θάλασσα, ξεπεράστηκαν χωρίς να χρειαστεί η "βοήθεια" της Siemens. Οι εργαζομένοι του Σκαραμαγκά έδωσαν λύση κι έτσι όλα "πάνε πρίμα". Κι όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες ,τον Οκτώβριο θα πέσει και δεύτερο υποβρύχιο στο νερό. Προφανώς πριν την 15η Οκτωβρίου που ο Αβραμόπουλος αναχωρεί για τις Βρυξέλλες. Ο ΥΕΘΑ θέλει πριν την αναχωρησή του να έχει κλείσει το θέμα των υποβρυχίων για να καταγραφεί ως εκείνος που μετά από έξι υπουργούς Εθνικής Άμυνας έκοψε τον γόρδιο δεσμό.
Αν πράγματι όλα πάνε τόσο ομαλά όσο περιγράφονται, τότε λογικά προκύπτουν ευθύνες για όσους όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα για το θέμα υποβρύχια, αρνούμενοι ακόμη και να συζητήσουν την δυνατότητα να αναλάβει το πρόγραμμα των υποβρυχίων το ΠΝ. "Έσκιζαν" τα ρούχα τους ότι αυτά δεν γίνονται.
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!