«Χειρουργική» άσκηση μέσα στη νύχτα στο Αιγαίο - Ποιος και γιατί τη διέταξε

Ξημερώματα διέταξε την ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. Αυτή τη φορά ενεργοποιήθηκε το Υγειονομικό τμήμα του οποίου κλήθηκε να μεταφερθεί άμεσα σε νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΕΘΑ "τις πρωινές ώρες της 5ης Νοεμβρίου, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενεργοποιήθηκε τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης, στο πλαίσιο άσκησης «Πυρπολητής 10/13», με σκοπό την ανάπτυξη Χειρουργικού Τμήματος Μικρονησίδος σε νήσο του Νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Το εν λόγω Τμήμα στελεχώνεται με Υγειονομικό (Χειρουργοί-Αναισθησιολόγοι) και Νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλίζεται με αντίστοιχο χειρουργικό υλικό έχει δυνατότητα διενέργειας σωστικών επεμβάσεων στο θέατρο επιχειρήσεων".
 
Διαβάστε ακόμη:
 
πηγή: http://www.onalert.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!