Συναγερμός στο ΥΠΕΞ: Υπό παράνομη κράτηση Έλληνες στα Κατεχόμενα!

  Τρεις Έλληνες πολίτες κρατούνται παράνομα στα Κατεχόμενα με την κατηγορία ότι εισήλθαν χωρίς άδεια στην ουδέτερη ζώνη,
σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στο φως το υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», πρόκειται για τρεις ομογενείς από τον Πόντο μόνιμους κατοίκους Κύπρου και κατόχους ελληνικών διαβατηρίων, οι οποίοι κάνοντας βόλτα με αυτοκίνητο σε περιοχή της Αγλατζιάς, κοντά στην Πράσινη Γραμμή, φέρονται να έχασαν τον προσανατολισμό τους και να εισήλθαν στην ουδέτερη ζώνη.

Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, η πρεσβεία της Ελλάδος στη Λευκωσία ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε με την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των ελλήνων πολιτών.

Ο πρέσβης της Ελλάδας στη Λευκωσία, Βασίλης Παπαϊωάννου, επικοινώνησε επίσης με την επικεφαλής της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών, Λίζα Μπουτενχάιμ, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών.

newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!