Με απ'ευθείας βαλλιστικό πλήγμα απειλούν Κρήτη και Κύπρο οι Ιρανοί λόγω Patriot PAC-3

"Η από το ΝΑΤΟ ανάπτυξη πυραύλων Patriot PAC-3 στη μεθόριο Τουρκίας-Συρίας μπορεί να οδηγήσει σε παγκόσμιο πόλεμο στον οποίο θα εμπλακεί η Ευρώπη και όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ όπου φτάνουν τα όπλα μας",

προειδοποίησε σήμερα ο επικεφαλής των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, απειλώντας ευθέως πλέον το ΝΑΤΟ, με βολές πυραύλων Shahab-6 με ακτίνα δράσης 6.000 χιλιομέτρων!

Το Ιράν θεωρεί ότι οι Patriot  εγκαταστάθηκαν στην Τουρκία, όχι για να την προστατέψουν από τους συριακούς βαλλιστικούς πυραύλους, αλλά για να καταστείλουν τις ιιρανικές βαλλιστικές δυνατότητες.

«Ο καθένας από αυτούς τους Patriot είναι μία μαύρη κηλίδα στον παγκόσμιο χάρτη και προορίζεται για την πρόκληση παγκοσμίου πολέμου. Σχεδιάζουν έναν παγκόσμιο πόλεμο και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον της ανθρωπότητας και το μέλλον της ίδιας της Ευρώπης που υπάρχουν βάσεις του ΝΑΤΟ. Θα απαντήσουμε σε αυτή την απειλή κατά όλων όσων βοηθούν αυτή την εγκατάσταση» δήλωσε, σύμφωνα με το Ιρανικό Φοιτητικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων στρατηγός Χάσαν Φιρουζαμπαντί.

Xθες το defencenet.gr αποκάλυψε ότι οι Ιρανοί πρόκειται να εγκαταστήσουν πυραυλικά βαλλιστικά συστήματα στο Σουδάν.

Να σημειώσουμε ότι οι βάσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε όλη την περιοχή, δηλαδή και στην Σούδα και στο Ακρωτήρι της Κύπρου, όχι απλώς είναι εντός του βεληνεκούς των ιρανικών πυραύλων, αλλά πρακτικά είναι και μη ανασχέσιμοι, σε ένα μπαράζ, αφού δεν επαρκούν τα δυτικά αντιπυραυλικά συστήματα σε ένα μπαράζ βλημάτων από το Ιράν...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!