Οι Τούρκοι ξεκινούν σήμερα έρευνες στην κατεχόμενη Κερύνεια

Έρευνες βορείως της Κύπρου αρχίζει από σήμερα Τετάρτη και μέχρι την Πέμπτη 5 Ιουλίου, η Τουρκία, με τα ερευνητικά σκάφη «RV Beluga» και «Baba Cemil» να βγαίνουν στα ανοικτά της κατεχόμενης Κερύνειας, αλλά και κοντά στις τουρκικές ακτές.

Όπως έκανε γνωστό ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Τανέρ Γιλντίζ, πηγή θα ανοίξει στον κόλπο της Αλεξανδρέττας, ενώ το βάθος από τις γεωτρήσεις σε ξηρά και θάλασσα στην κατεχόμενη Κύπρο θα φθάσει τα 3.000 μέτρα (πχ στο κατεχόμενο χωριό Σύγκραση). Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό, οι εργασίες γεωτρήσεων θα ενταθούν στις περιοχές της Αττάλειας της Μερσίνης και του κόλπου Αλεξανδρέττας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!