Β.Πούτιν: «Πρωθυπουργός - καμικάζι ο Λ.Παπαδήμος - Πρέπει να αγαπάει τη χώρα του»

"Πρωθυπουργό-καμικάζι», χαρακτήρισε τον Λουκά Παπαδήμο ο πρωθυπουργός της Ρωσίας και επικρατέστερος για το προεδρικό αξίωμα στις αυριανές εκλογές στη χώρα, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι πρωθυπουργοί αυτοί, κατά τον κ. Πούτιν, πρέπει να είναι «υπεύθυνοι άνθρωποι που αγαπούν τη χώρα τους και καλοί επαγγελματίες». «Οι στόχοι που έχει θέσει η εν ενεργεία κυβέρνηση στην Ελλάδα και στην Ιταλία μπορούν να υλοποιηθούν μόνο από ανθρώπους που δεν έχουν προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες για το μέλλον», πρόσθεσε ο ρώσος πρωθυπουργός. Το ίδιο χαρακτήρισε και τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι.

Δηλαδή ανθρώπους πολιτικά αναλώσιμους και ειδικών αποστολών που έχουν σκοπό απλά την επίτευξη των στόχων αυτών που τους διόρισαν

Σύμφωνα με το πλήρες κείμενο της συζήτησης που είχε ο Βλαντίμιρ Πούτιν με τους διευθυντές κορυφαίων εφημερίδων του κόσμου, ο ρώσος πρωθυπουργός σύγκρινε τις περιπτώσεις της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Με αφορμή τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι, σημείωσε ότι "έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη αποστολή. Νομίζω ότι ο Μόντι τα κάνει όλα σωστά και κινείται σε απολύτως ορθή κατεύθυνση. Όμως είναι ένα περίπλοκο έργο, ουσιαστικά έχετε έναν "καμικάζι" πρωθυπουργό. Το ίδιο και στην Ελλάδα. Εκεί οι στόχοι, τους οποίους έχει θέσει η εν ενεργεία κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολοι. Στην Ιταλία η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά και πάλι τα προβλήματα είναι πολλά. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουν. Οι πρωθυπουργοί πρέπει να είναι υπεύθυνοι άνθρωποι, που αγαπούν τη χώρα τους και να είναι καλοί επαγγελματίες», κατέληξε ο Ρώσος πρωθυπουργός.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!