ΒΙΝΤΕΟ: Για σοβαρό επεισόδιο στα Ίμια μιλάει η Άγκυρα

«Διώξαμε δια της βίας σκάφη της ελληνικής Ακτοφυλακής» - «Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΕΣΤΕΦΘΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα.
Νέο σκηνικό στα Ίμια στήνουν οι τούρκοι καθώς το σχέδιο για τη δημιουργία θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο μετά τη σειρά εμπλοκών ελληνικών και τουρκικών μαχητικών εξελίσσεται όπως φαίνεται και μάλιστα επικίνδυνα.
Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν πληροφορίες απο το τουρκικό γενικό Επιτελείο (TSK) τις οποίες αναπαράγουν τα τουρκικά ΜΜΕ το πρωί του Σαββάτου δύο περιπολικά σκάφη του ΛΣ πλησίασαν στην περιοχή των Ιμίων τρία τουρκικά αλιευτικά σκάφη τα οποία βρίσκονταν παράνομα εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, το τελευταίο βέβαια δεν αναφέρεται έτσι στα τουρκικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά δημοσιεύματα (Radikal, Sabah κ.α.) τα τουρκικά αλιευτικά στη θέα των περιπολικών του Λ.Σ. έφυγαν από την περιοχή για να προσαράξουν προσωρινά στην τουρκική βραχονησίδα Çavuş adası έχοντας όμως πρώτα ειδοποιήσει την τουρκική Ακτοφυλακή για τους «κακούς» Έλληνες που τους έδιωξαν ενώ ψάρευαν.
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, τα δύο σκάφη/πλοία του ΛΣ που εντοπίστηκαν και από τα τουρκικά ραντάρ έρευνας επιφανείας, μετά την επέμβαση των δύο τουρκικών «ειδικών σκαφών» MRTP 22 SATαναγκαστήκαν να απομακρυνθούν γρήγορα από τα τουρκικά χωρικά ύδατα!
Μάλιστα η τουρκική επέμβαση έγινε από το «ειδικό» σώμα που έχει συγκροτηθεί ειδικά για αυτές τις περιστάσεις, δηλαδή της «παρενόχλησης» «αθώων» τουρκικών αλιευτικών από σκάφη του ΛΣ!
Στην επιστροφή τους στον ναύσταθμο του Aksaz, τα πληρώματα των τουρκικών σκαφών της Ακτοφυλακής ανέφεραν πως η αποστολή τους, η δια της βίας δηλ. απομάκρυνση των ελληνικών πλοίων της ακτοφυλακής, ήταν απόλυτα επιτυχής, αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα.
 
 
Bu video Adobe Flash Player'\u0131n son s\u00fcr\u00fcm\u00fcn\u00fc gerektirmektedir.

\

 
ΠΗΓΉ: TVKOSMOS.GR

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!