Γκάφα μεγατόνων από το ΓΕΣ:«αναγνώρισαν» την «Τουρκική Δημοκρατία Β.Κύπρου»!

Επίσημο έντυπο του ΓΕΣ αναφέρει την κατεχόμενη Κύπρο ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου!


Διαβάζοντας την ενημερωτική έκδοση του ΓΕΣ για τα 5 χρόνια της HELBROC την Ομάδα Μάχης στην οποία η χώρα μας είναι έθνος πλαίσιο (συμμετέχει η Βουλγαρία, Ρουμανία και η Κύπρος διερωτηθήκαμε κατ’ αρχήν γιατί το εξέδωσε το ΓΕΣ και όχι το ΓΕΕΘΑ. Μία απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι ο Α/ΓΕΣ θέλησε να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Επιτελείο του αν και όταν έγινε η άσκηση “καταστολής πλήθους” στο Κιλκίς στο πλαίσιο της HELBROC ,από το ΓΕΣ έλεγαν ότι αυτή η ομάδα μάχης ανήκει στο ΓΕΕΘΑ.
Αυτά όμως έχουν μικρή σημασία μπροστά στην “γκάφα ολκής” που διέπραξαν όσοι ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την έκδοση του εντύπου. Γιατί δεν μπορεί κανείς ούτε καν να φανταστεί ότι δεν πρόκειται περί λάθους. Είναι γνωστό ότι σ΄ όλα τα όργανα του ΝΑΤΟ κι όχι μόνο ,Έλληνες στρατιωτικοί και διπλωμάτες έχουν τ΄ αυτιά τους μονίμως ανοιχτα για να μην ακούγεται και κυρίως να μην καταγράφεται αναφορά της κατεχόμενης Κύπρου, ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.

Στο έντυπο το οποίο οι πληροφορίες λένε ότι μας κόστισε και κάπμποσα χρήματα
υπάρχει χαιρετισμός του Α/ΓΕΣ και φωτογραφίες του πρώην πλέον ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλου,αλλά και του Α/ΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκου.Η αναφορά “γκάφα-ολκής” όπως φαίνεται στο υπογραμμισμένο απόσπασμα (στο Κεφάλαιο 10 σελίδα 30 του εκδοθέντος ενημερωτικού φυλλαδίου) κάνει λόγο για το κατεχόμενο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» . Αναρωτιόμαστε αν υιοθετούμε την ονομασία που προβάλλεται από Τουρκικής πλευράς ή έγινε copy/paste από κάποιο κείμενο αντιστοίχου φυλλαδίου του Τουρκικού Στρατού. Πάντως στην αρχή δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Αν και σ΄ αυτή τη χώρα όλα μπορούν να γίνουν.

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!