Επεσε μαχητικό Mirage στο Αιγαίο!

Σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι νωρίτερα εγκατέλειψαν Μιράζ ενώ πετούσαν πάνω από το Αιγαίο, χρησιμοποιώντας με επιτυχία το αυτόματο σύστημα εκτίναξης.

[...ρεπορτάζ σε εξέλιξη...]

[ώρα 13:35]

Το περιστατικό όπως μαθαίνουμε σημειώθηκε κοντά στη Σάμο και οι δύο πιλότοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι πιλότοι είναι καλά και ήδη εντοπίστηκαν και μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

[ώρα 13:59]

Στη θαλάσσια περιοχή (μεταξύ Σάμου και Φούρνων Ικαρίας) έχουν ήδη σπεύσει σκάφη του Λιμενικού αλλά και μια φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού. Τους 2 πιλότους περισυνέλεξε ένα ψαροκάικο που ήταν στην περιοχή και οι 2 πιλότοι είναι καλά στην υγεία τους και θα μεταφερθουν προληπτικά στο 251 ΓΝΑ.

Και όλα αυτά συμβαίνουν μία μέρα μετά το ατύχημα σε F-16 που έπιασε φωτιά κατά την απογείωση!

[ώρα 15:39]

Tο αεροσκάφος πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση και σύμφωνα με πηγές του ΓΕΑ, παρουσιάστηκε μηχανική βλάβη, ενώ πετούσε μεταξύ Σάμου και Φούρνων. Οι δύο πιλότοι αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, κάνοντας χρήση του συστήματος ασφαλούς εκτίναξης.

[ώρα 15:57]

Οι πιλότοι του Mirage 2000-5, ήταν ο σμηναγός Μιχάλης Κούρτης και ο υποσμηναγός Μιχάλης Μήτσιος. Τους περισυνέλλεξαν ανοιχτά του Μαραθόκαμπου και τους μετέφεραν σώους στην στεριά.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!