Διόρθωση Ζaman στη δήλωση Νταβούτογλου

Διόρθωση που αλλάζει το περιεχόμενο της πρότασης του Tούρκου υπουργού Eξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, για επίσκεψη του ίδιου και του Έλληνα ομόλογού του, Δημήτρη Δρούτσα, στην Κυπριακή Δημοκρατία και τα κατεχόμενα, έκανε αργά χτες τη νύχτα η αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα «Today's Zaman» στην ιστοσελίδα της.

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει εντός εισαγωγικών την αποκλειστική δήλωση Νταβούτογλου, ο οποίος αναφερόταν σε προηγούμενή ανάλογη πρότασή του προς την πρώην υπουργό Eξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, και σημείωνε ότι «και σήμερα μία πρόταση της μορφής "να επισκεφθούμε μαζί τη Βόρεια και τη νότια Κύπρο", βρίσκει ανταπόκριση στην ελληνική πλευρά». «Δεν έχει σημασία ποια από τις επισκέψεις θα γίνει πρώτα. Αυτό που έχει σημασία είναι να επισκεφθούμε μαζί αμφότερες τις πλευρές και να ετοιμάσουμε το έδαφος για μία λύση», τόνιζε ο Τούρκος ΥΠΕΞ και συμπλήρωνε ότι «το να γίνουν διαφορετικές επισκέψεις, είναι και αυτό μία ιδέα, αλλά η δική μας ιδέα είναι να πραγματοποιήσουμε τις επισκέψεις μαζί».

Στο διορθωμένο κείμενο προστέθηκε στην αρχή της πρότασης ένα «εάν», με αποτέλεσμα αυτή να έχει ως εξής: «Εάν μία πρόταση της μορφής "να επισκεφθούμε μαζί τη βόρεια και τη νότια Κύπρο" βρίσκει ανταπόκριση στην ελληνική πλευρά. Δεν έχει σημασία ποια από τις επισκέψεις θα γίνει πρώτα....».

- www.adalis.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!