ΛΙΒΥΗ:Η Ιταλία εξοπλίζει τους αντάρτες,το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει και ο Καντάφι ρίχνει οβίδες στην Τυνησία

Η κρατική λιβυκή τηλεόραση Αλ Τζαμαχιρίγια μετέδωσε  ότι από τις επιδρομές του ΝΑΤΟ το τρέχον 24ωρο επλήγησαν περιοχές δυτικά της Τρίπολης, κοντά στην ορεινή πόλη αλ Χέρα, στο όρος Γιαφράν, "καθώς επίσης εγκαταστάσεις στην πόλη Μιζουράτα" στα λιβυκά παράλια. Ανεξάρτητη επιβεβαίωση δεν υπάρχει.

Στο μεταξύ, γιά άλλη μία φορά, τουλάχιστον έξι οβίδες του λιβυκού στρατού έπεσαν, σήμερα το πρωΐ, χωρίς να προκληθούν θύματα, στην περιοχή της τυνησιακής πόλης Ντεχίμπα (προς Νότον), η οποία αποτελεί σημείο διέλευσης προσφύγων από τη Λιβύη, βεβαίωσε η τυνησιακή εθνοφρουρά. Στην ίδια περιοχή το μεσημέρι ακούγονταν πυρά βαρέος πυροβολικού, ανέφερε η ίδια πηγή, που πιθανολογεί ότι η λιβυκή κωμόπολη Τζάγια στην ορεινή περιοχή Τζέμπελ Ναφούσα, περίπου 10 χλμ.από τη μεθόριο, είναι η προέλευση των πυρών αυτών. Η Τζάγια διαφιλονικείται ανάμεσα στους καθεστωτικούς και τους εξεγερμένους. Πρόκειται γιά μία τοποθεσία στρατηγικού χαρακτήρα, μέσω της οποίας οι εξεγερμένοι μπορούν να προμηθεύονται καύσιμα και πολεμοφόδια.

Οι εξεγερμένοι δηλώνουν ότι σε αυτήν την ορεινή περιοχή δεν διαθέτουν την παραμικρή αεροπορική υποστήριξη από το ΝΑΤΟ.

Σε μία συναφή εξέλιξη, το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο με έδρα τη Βεγγάζη ανακοίνωσε αργά σήμερα ότι "η Ιταλία προσεχώς θα ενισχύσει τους εξεγερμένους με οπλισμό", κατόπιν της ικανοποίησης του αιτήματος που αντιπροσωπεία του Συμβουλίου κατέθεσε επισκεπτόμενη την Ιταλία πρόσφατα.

Διέρρευσε ότι δεν επιτράπηκε η υπέρπτηση της Σαουδικής Αραβίας νωρίτερα σήμερα σε ένα πολιτικό αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε στο Κατάρ στέλεχος του Μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου.

Το τελευταίο, βεβαίωσε ότι αεροσκάφη των πιστών στον Μοάμαρ Καντάφι δυνάμεων "πόντισαν τις τελευταίες λίγες ώρες νάρκες στη θαλάσσια περιοχή, που εκτείνεται μπροστά από τη Μιζουράτα"

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!