Σύννεφα πολέμου πάνω από τη διώρυγα του Σουέζ

Δύο πλοία του πολεμικού ναυτικού του Ιράν θα διαπλεύσουν την Διώρυγα του Σουέζ από την Ερυθρά Θάλασσα προς την Μεσόγειο αύριο Δευτέρα, δήλωσε στέλεχος της Αρχής της Διώρυγας χθες Σάββατο.

Πρόκειται για τα πρώτα πλοία του Ιρανικού πολεμικού ναυτικού τα οποία θα διέλθουν από την Διώρυγα μετά την ισλαμική επανάσταση του 1979. Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν δήλωσε την Τετάρτη ότι η κίνηση του Ιράν να στείλει τα πολεμικά να περάσουν την Διώρυγα και να κατευθυνθούν στη Συρία αποτελεί "πρόκληση".

Χθες στέλεχος της Διώρυγας είχε δηλώσει στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς ότι τα δύο πολεμικά πλοία δεν είχαν ακόμα λάβει άδεια διέλευσης και "δεν βρίσκονταν καν κοντά" στο θαλάσσιο χώρο αναμονής, προσθέτοντας όμως ότι η άδεια ήταν πιθανό να δοθεί "οποιαδήποτε στιγμή".

Πηγή του στρατού είχε δηλώσει την Παρασκευή ότι η ηγεσία του ενέκρινε το αίτημα του Ιράν.
real.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!