Τα πολεμικά σχέδια των Τούρκων στρατηγών για την Ελλάδα

Πύραυλος εδάφους – αέρος από τουρκική βάση χτυπάει δύο πολεμικά αεροπλάνα της Τουρκίας που ίπτανται στο Αιγαίο και αμέσως το αρχηγείο αεροπορίας της Άγκυρας «φορτώνει» την κατάρριψη των δύο αεροπλάνων σε ελληνικά πυρά.

Ξεκινάει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Αποβατικές ομάδες Τούρκων κομάντος αποβιβάζονται στις Οινούσες που βρίσκονται στο δίαυλο Χίου – Τσεσμέ στην είσοδο σχεδόν του στρατηγικού κόλπου της Σμύρνης.

Πριν φτάσει ο ελληνικός στόλος για να αποκρούσει τους εισβολείς οι Τούρκοι κάνουν αποβατικές ενέργειες σε Θύμαινα , Φούρνους και Άγιο Μηνά της Ικαρίας.
Ο τρίτος στόχος των Τούρκων είναι η κατάληψη της Λέρου. Οι ελληνικές δυνάμεις για αντιπερισπασμό επιτίθενται σε ευρεία κλίμακα στον Έβρο.
Η πόρτα του «φρενοκομείου» έχει ανοίξει από τους Τούρκους στρατηγούς. Το πολεμικό αυτό σενάριο βρέθηκε στη ναυτική βάση του Γκιολτσούκ όπου έγγραφα και σχέδια της συνωμοσίας των Κεμαλικών στρατηγών που ήταν μπλεγμένοι στο σχέδιο πραξικοπήματος «βαριοπούλα» με στόχο την ανατροπή Ερντογάν, αποκάλυπταν τη δημιουργία μιας προκατασκευασμένης κρίσης με την Ελλάδα.

Το παράρτημα αυτό του σχεδίου «Βαριοπούλα» είχε το κωδικό όνομα suga, όπου φαίνεται από το 2002 υπήρχε ομάδα 31 ανωτέρων αξιωματικών του τουρκικού στρατού με αρχηγό των υποναύαρχο Αχμέτ Σεγιάζ Ογκούτσου, που στόχος ήταν να σχεδιάσουν μια ναυτική κρίση τύπου Ιμίων στα ελληνικά νησιά.

Τελικά το σχέδια suga στην οριστική του μορφή το έκανε ο διοικητής ναυτικών δυνάμεων της Σμύρνης, Οσντέν Ορνέσκ.

Πριν από 10 μέρες η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της επιβεβαίωσε την προβοκάτσια που ετοιμαζόταν σε βάρος τη Ελλάδας και το σχέδιο suga που τελικά δεν εφαρμόστηκε γιατί αποκαλύφθηκε η συνομωσία της «βαριοπούλας». Αυτή την στιγμή αποτελεί υλικό της δικαστικής έρευνας στην

http://www.newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!