Αυτοί τουρισμό με μαχητικά, εμείς πάμε στα χιονοδρομικά τους...

Δύο ημέρες μετά την ενάερια εισβολή και την πτήση για πρώτη φορά επάνω από πέντε ελληνικά νησιά, τουρκικών φωτοαναγνωριστικών και μαχητικών αεροσκαφών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής παει στην Τουρκία για την εορτή της Πρωτοχρονιάς, διαφημίζει το χιονοδρομικό κέντρο της Προύσας και δηλώνει ότι "η Ελλάδα περνάει μια βαθιά κρίση η οποία θεωρεί ότι θα είναι η αφορμή για να κάνουμε με τους γείτονές μας καινούργιες και καλύτερες συνεργασίες"!

Κατ'αρχήν νομίζουμε ότι ειδικά αυτή την εποχή που τα ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα υποφέρουν από την οικονομική κρίση είναι πρόκκηση να διαφημίζονται τα αντίστοιχα τουρκικά από την Έλληνα κυβερνητικό εκπρόσωπο...

Εδώ πλέον ή υπάρχει θέμα ανάγκης ομαδικής ψυχανάλυσης της κυβέρνησης (μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος παπανδρέου πάει στις 7 Ιανουαρίου στο Ερζερούμ (Θεοδοσιούπολη) της Ανατολικής Τουρκίας στην κοιτίδα του κεμαλισμού για την ετήσια συνάντηση εξωτερικής πολιτικής που οργανώνει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ή έχουν συμφωνηθεί εκχωρήσεις διακαιωμάτων και πιθανώς εδαφών χωρίς να ανακοινωθεί τίποτα, βέβαια.

Ας δούμε την δήλωση του, συμπαθούς κατά τα άλλα, Γιώργου Πεταλωτή:

«Ήρθα στο Uludağ'da, (σ.σ. αρχαία ονομασία «Όλυμπος) επειδή είναι ένα πολύ καλό χιονοδρομικό κέντρο. Το 2011 για τον τουρκικό λαό να είναι γεμάτο ειρήνη. Εύχομαι η νέα χρονιά να αναδείξει πολύ περισσότερα κοινά σημεία μας και να είναι πολύ λιγότερα εκείνα που μας χωρίζουν. Ως χώρα βιώνουμε μια βαθιά κρίση, προχωράμε στο να την ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει αφορμή το να κάνουμε με τους γείτονές μας καινούργιες και καλύτερες συνεργασίες» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής, απευθυνόμενος στον δήμαρχο της Προύσας.

Πρόσθεσε δε: «Επιθυμούμε και με την Τουρκία να αναπτύξουμε πιο καλές σχέσεις. Θεωρώ απαράδεκτο ότι τα πανεπιστήμιά μας δεν έχουν αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας. Οπωσδήποτε σε αυτό τον τομέα πρέπει να γίνουν βήματα. Εργαζόμαστε, για να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας στο ανώτατο επίπεδο».

Τέλος, ανακοίνωσε ότι στις 15 και 16 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή ελληνοτουρκικό φόρουμ οικονομικής συνεργασίας – το πρώτο φόρουμ είχε γίνει στην Ανδριανούπολη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!