Νέα πρόκληση των Τούρκων-Κορβέτα έφθασε στη Κύμη

Νέα εμφάνιση τουρκικού πολεμικού πλοίου σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Η τουρκική κορβέτα "Μπόντρουμ",έφθασε τις πρώτες πρωϊνές ώρες ανοιχτά της Κύμης!

Η τουρκική κορβέτα είχε βγει από τα Δαρδανέλια,έπλευσε νότια της Θάσου και μετά έφθασε μεταξύ Κύμης-Σκύρου. Παρακολευθείτε διαρκώς από πλοίο του ελληνικού ΠΝ.Αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά στη Χίο.Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ "η Τουρκική Κορβέτα Bodrum ευρισκόμενη τις βραδινές ώρες της 21 Δεκ  σε διεθνή ύδατα του ΒΑ Αιγαίου και ακολουθώντας νοτιοδυτική πορεία εισήλθε σε Εθνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ευβοίας και Σκύρου τις πρώτες πρωινές ώρες της 22 Δεκ . Στη συνέχεια ακολουθώντας νοτιοανατολική πορεία κινήθηκε σε διεθνή ύδατα του κεντρικού Αιγαίου. Σε όλη τη διάρκεια της κίνησης της παρακολουθείτο από ελληνικά πολεμικά πλοία".

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!