Οι Τούρκοι «μπλέκουν» Έλληνες φοιτητές με το Wikileaks!

Περίεργους ισχυρισμούς διατυπώνει η τουρκική εφημερίδα   Vatan περί ''ανάμιξης'' Ελλήνων φοιτητών στις αποκαλύψεις του Wikileaks για την ΤουρκίαΣυγκεκριμένα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Vatan με τίτλο: «Ελληνική τρικλοποδιά στο Wikileaks» αναγράφεται ότι «η φωτογραφία του Atatürk σε poster του Wikileaks σχεδιάστηκε από το - προσέξτε το πομπώδες του χαρακτηρισμού -'‘ελληνικό φοιτητικό κίνημα’'... '‘Πράκτορες του Χάους'’»...
Αναφέρεται ότι σε διαφημιστικό poster του Wikileaks για την οικονομική του ενίσχυση, παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων αντικειμένων, η φωτογραφία του Atatürk. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το poster σχεδιάστηκε από το ‘ελληνικό φοιτητικό κίνημα’ «Πράκτορες του Χάους», το οποίο προσέθεσε την εικόνα εκφράζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την εχθρότητά του ενάντια στον Τούρκο ηγέτη και ότι επιπλέον αναγράφεται η φράση «ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα αρχεία».

VATAN_20101203_16-474x923

Σε δεύτερη αναφορά επί του θέματος στην ίδια εφημερίδα, ο αρθρογράφος Güngör Μengi θέτει το ερώτημα αν απλά το «ελληνικό κίνημα» άδραξε την ευκαιρία να τοποθετήσει στο poster τη φωτογραφία ή αν το wikileaks σχεδιάζει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον Αtatürk.

Τρίτη αναφορά της Vatan στο θέμα, υπάρχει σε άρθρο του Mustafa Mutlu, με τίτλο «Γιατί ο (τούρκος) Πρωθυπουργος συναντήθηκε με τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας;» με αρνητικές αναφορές στους Έλληνες. Το θέμα, παρατίθεται μεταξύ άλλων σε άρθρο του  Reha Μuhtar στην ίδια εφημερίδα.

Στην ίδια υπόθεση αναφέρεται και το πρωτοσέλιδο της Posta με τίτλο «Η φωτογραφία του Atatürk χρησιμοποιείται στο φόντο του wıkıleaks. Ποιο είναι το μυστικό της φωτογραφίας».

Να σημειωθεί οτι και χθες η εφημερίδα  VATAN είχε έναν τουλάχιστον περίεργο συσχετισμό της οργάνωσης '' 17  Νοεμβρη'' , των Ολυμπιακών Αγώνων και των  διαρροών της ιστοσελίδας Wikileaks για τις ΗΠΑ μέσω άρθρου του γνωστού Τούρκου αρθρογράφου Ρεχά Μουχτά  .

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!