Μονόπλευρη Οικοδόμηση Εμπιστοσύνης: 20 παραβιάσεις από 36 τουρκικά μαχητικά χθές και σήμερα

Είκοσι συνολικά παραβιάσεις πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο η τουρκική Αεροπορίας πάνω από το Αιγαίο, προχωρώντας σε μια ακόμη επίδειξη επιθετικότητας και αγνόησης του Εθνικού εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 16 μαχητικά αεροσκάφη –εκ των οποίων 8 έφεραν οπλισμό- σε δύο σχηματισμούς πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 12 παραβιάσεις του ΕΕΧ, στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.

Σήμερα άλλα 20 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 10 ήταν οπλισμένα πραγματοποίησαν 4 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 8 παραβιάσεις στο κεντρικό Αιγαίο. Τα τουρκικά μαχητικά και κατά πάγια τακτική αγνόησαν επιδεικτικά τα μαχητικά της ΠΑ που επιχείρησαν να τα αναχαιτίσουν.

Την ίδια στιγμή ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ.Ερντογάν κάλεσε τον Έλληνα ομόλογό του Γιώργο Παπανδρέου στην συνεδρίαση του τουρκικού συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής και αυτός τηην αποδέχθηκε. Υπάρχει τεράστια δυσαρμονία εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής η οποία υποσκάπτει συνολικά την εθνική ασφάλεια της χώρας...

Πως είναι δυνατόν στο πλαισιο των ΜΟΕ να επισκέπτεται την Άγκυρα ο Α/ΓΕΝ, όταν κάθε δεύτερο μήνα μια τουρκική φρεγάτα ή κορβέτα φτάνει στον Αργοσαρωνικό; Και έχουμε και συνεχείς παραβιάσεις των εθνικών χωρικών υδάτων; Τι σημαίνει ΜΟΕ; Μονόπλευρη Οικοδόμηση Εμπιστοσύνης; Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους αυτοί που πρέπει να τις αναλογιστούν. Εκτός αν μέσα στις ψυχές τους έχει φωλιάσει η πολιτική της φινλανδοποίησης...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!