Νέα τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο

Νέα τουρκική πρόκληση είχαμε το πρωί, όταν σχηματισμός τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών αποτελούμενος από τέσσερα F-4 και τέσσερα F-16, εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ Νοτίως Χίου, στις 10:19.

 

Το περιστατικό συνέβη μία ημέρα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ανήμερα της εορτής των πολιούχων της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Δεν πέρασε απαρατήρητο και προκάλεσε ανίδραση από την κυβέρνηση, που εκφράστηκε και με δήλωση του αρμίοδιου υπουργού Ευ. Βενιζέλου.

 

Στις 10:39, τα τέσσερα F-4 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπέρπτηση στο Φαρμακονησίου σε ύψος 10.000 και 12.000 ποδών και εξήλθαν του FIR Αθηνών, στις 10:40.

 

Σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική, τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν.

star.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!