Κλείνει το Νατοϊκό στρατηγείο Σμύρνης - Αντιδρά η Τουρκία

Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ που είναι προγραμματισμένη για τις 18-19 Νοεμβρίου στη Λισσαβόνα θα αποφασιστεί το κλείσιμο κάποιων νατοϊκών στρατηγείων ανά τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία είναι και το στρατηγείο αεροπορίας στη Σμύρνη.

Η Τουρκία θα αντιδράσει στο κλείσιμο του Νατοϊκού στρατηγείου αεροπορίας αναφέρει ση τουρκική εφημερίδα «Τζουμχουριέτ», επικαλούμενη το τουρκικό γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων.

Το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Τουρκία θέλει να φιλοξενήσει το Νατοϊκό στρατηγείο. Οι προσπάθειές μας και η βούλησή μας, όσον αφορά το στρατηγείο Αεροπορίας του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, είναι προς την κατεύθυνση της συνέχισης της ύπαρξής του».

Το στρατηγείο της Σμύρνης προοριζόταν για τη διοίκηση των υποστρατηγείων της Ιταλίας και της Ελλάδας» και σύμφωνα με την ίδια πηγή τίθεται θέμα να κλείσει και το Νατοϊκό στρατηγείο Λάρισας.

Στο πλαίσιο της αναδόμησής του, το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να κλείσει 2 στρατηγικά, 3 επιχειρησιακά και 6 τακτικά ενώ ήδη το ΝΑΤΟ έχει ήδη κλείσει 6 από τα 10 επιχειρησιακά κέντρα (CAOC) που διέθετε, όπως αυτό στο Εσκίσεχιρ της Τουρκίας του οποίου οι αρμοδιότητες μεταβιβάσθηκαν σε αυτό της Λάρισας».

newskosmos.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!