Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος βρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας...

Περιφρόνηση και απέχθεια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εκδήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε ως τον «πιο αντιπαραγωγικό κλάδο του ελληνικού λαού», το προσωπικό των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, «Σαββατοκύριακο» και πλέον είναι καθήκον των υπουργών Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου και Π.Μπεγλίτη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χ.Παπουτσή να απαντήσουν. Αν δεν απαντήσουν σημαίνει ότι συμφωνούν με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας»,είπε ο Πάγκαλος, ο οποίος μετά την "υφαλοκρηπίδα των 200 μέτρων βάθος" πιο γνωστή και ως "υφαλοκρηπίδα του ροφού", μετά την ευχή "να πάρει ο άνεμος την ελληνική σημαία από τα Ίμια", τώρα υβρίζει τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του ιδίου και της χώρας.

Με την έναρξη της λαίλαπας των περικοπών στους ένστολους ο Πάγκαλος αρκετές φορές έχει βρεθεί απέναντι από τους ένστολους με παρόμοιες δηλώσεις. Ωστόσο μετά από περικοπή του 30% του εισοδήματός τους, με το ΜΤΣ να έχει ήδη κηρύξει «πτώχευση» και τα οικονομικά προβλήματα να πνίγουν στρατιωτικούς και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, η νέα επίθεση Πάγκαλου μόνο τυχία δεν είναι: Η κυβέρνηση προσπαθεί να "θάψει" το πρόβλημα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και να απαξιώσει την ομάδα των κρατικών λειτουργών που θεωρούνται συντηρητικής κατεύθυνσης.

Αναμένεται η αντίδραση των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη. Ή όχι;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!