ΚΡΙΣΕΙΣ: Μανωλάς τέλος, ποιοι πάνε Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΝ και Α/ΓΕΑ -Συνάντηση Τσίπρα με Καμμένο

Στις 13.00 στο πρωθυπουργικό γραφείο θα οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για τις κρίσεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων οι οποίες μετά από συνάντηση που έγινε στο ΥΠΕΘΑ μεταξύ Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα και του γενικού γραμματέα Γιάννη Ταφύλλη έχουν ως εξής:

•Αποστρατεία Α/ΓΕΕΘΑ . Διάδοχος του κ.Κωσταράκου ο νυν Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης. Υπάρχει “ασθενές σενάριο” για προώθηση σ΄αυτή τη θέση του Αρχηγού ΑΤΑΧρήστου Βαϊτση, ο οποίος πάντως σίγουρα πάει για Α/ΓΕΑ.

•Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είναι ανένδοτος για το θέμα του Α/ΓΕΣ Χρήστου Μανωλά. Θέλει την αποστρατεία του και συμφωνεί με την τοποθέτηση του Β.Τελλίδη στην θέση του Α/ΓΕΣ. 

•Για την θέση του Α/ΓΕΝ καταρρίφθηκε η επιλογή του Αρχηγού Στόλου Παναγιώτη Λίτσα και το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι η επιλογή του υποναυάρχου διοικητή ΔΝΕΓιώργου Γιακουμάκη.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι τα πάντα θα κριθούν στην συνάντηση των “τεσσάρων του ΥΠΕΘΑ” με τον πρωθυπουργό.

πηγή: http://www.onalert.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!