Υπερπτήση τουρκικών μαχητικών πάνω από το Φαρμακονήσι

Τα τουρκικά F-16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών μεταξύ Σάμου και Κω, την ώρα που βρίσκεται στην περιοχή ο Π. Καμμένος. Το ένα έκανε υπερπτήση πάνω από το Φαρμακονήσι.

Τουρκικών προκλήσεων συνέχεια στο Αιγαίο. Με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο να βρίσκεται στην περιοχή σε περιοδεία, οι Τούρκοι για μια ακόμη φορά προκαλούν στέλνονταςμαχητικά αεροσκάφη τους πάνω από τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός 2 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στις 11:13 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Κώ. Στη συνέχει ένα από τα μαχητικά πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από το Φαρμακονήσι, στα 15.000 πόδια. 

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν άμεσα, από ζεύγος ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, που βρίσκονταν στην περιοχή, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.

πηγή: http://www.thetoc.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!