Πωλήσεις νησιών και στο Αιγαίο: Μέχρι και “εξαφάνιση” κατοίκων για να πουληθούν έχει εντοπιστεί

Η υπόθεση με τα νησιά και τις νησίδες που επιχειρήθηκε να “βγουν στο σφυρί” ως ιδιωτικές δεν περιορίζεται στην περίπτωση του Ιονίου που παρουσίασε πρόσφατα το Onalert.gr.  

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε προσπάθεια ακόμη και να “εξαφανιστούν” λιγοστοί κάτοικοι μικρού νησιού του Αιγαίου ώστε να μπορέσει να πει πωλητήριο!

Η προσπάθεια έγινε αντιληπτή από αξιωματικό του ΓΕΕΘΑ . Ο αριθμός των κατοίκων ήταν μονοψήφιος! Αποτελούσαν όμως εμπόδιο για να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα Ανώνυμος Εταιρεία .

Στο ΓΕΕΘΑ κατανόησαν την παρανομία ,με βάση τα στοιχεία που είχε εντοπίσει ο αξιωματικός . Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος ενέκρινε την παραπομπή όλου του φακέλου στον τοπικό αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθεί περαιτέρω η κραυγαλέα «εξαφάνιση» γνωστής οικογενείας κτηνοτρόφων οι οποίοι βρίσκονται στο νησί τις τελευταίες δεκαετίες.

Το πόρισμα του Εισαγγελέα αναμένεται.

 


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!