Ο μισός τουρκικός στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο για την άσκηση Denizkurdu 2015

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ... 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η τουρκική άσκηση Denizkurdu 2015 όπου το τουρκικό ναυτικό μεταξύ 14-28 Μαΐου θα διαξάγει σειρά σεναρίων σε όλο το Αιγαίο και την Αν.Μεσόγειο σε μια επίδειξη δύναμης και θέλοντας να στείλει μηνύματα σε όλες τις κατευθύνσεις.
 
Η άσκηση έχει ως κύριο χώρο πραγματοποίησης το Βόρειο Αιγαίο με σειρά σεναρίων όπως διάσωση εμπορικού πλοίου αλλά το σημαντικότερο είναι η επίδειξη δύναμης από την κυβέρνηση Ερντογάν(μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία έχει βουλευτικές εκλογές σε λίγες μέρες και το κόμμα του Ερντογάν θέλει να δείξει το μαχητικό του πνεύμα).
 
Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος  ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  βρέθηκε ως παρατηρητής στην τουρκική ναυτική άσκηση «Denizkurdu 2015» που διεξάγεται στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο.
 
Ο Ερντογάν έφθασε με ελικόπτερο το οποίο προσνηώθηκε στην φρεγάτα TCG Salihreis (F-246).
 
Όμως στην άσκηση λαμβάνουν μέρος και μια σειρά από τα νέα οπλικά συστήματα τα οποία έχουν στόχο την Ελλάδα φυσικά κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να προσέξουμε με κάθε λεπτομέρεια για τις εξελίξεις που μπορεί να έχουμε στο άμεσο μέλλον.
 
Έτσι στα πλαίσια του σεναρίου του Πολεμικού Ναυτικού, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Τσανάκκαλε και πετώντας 10 ώρες και 50 λεπτά πραγματοποίησε την πιο μεγάλη του πτήση το UAV Karayel με το ωφέλιμο φορτίο που έφερε που διασφάλισε την συνεχή μετάδοση εικόνων και έτσι αποτέλεσε το πρώτο τακτικό σύστημα UAV που απογειώθηκε από πολιτικό αεροδρόμιο και εκτέλεσε με επιτυχία καθήκοντα σε στρατιωτική άσκηση στην Τουρκία.
 
Το Karayel 4671 εκτός του ότι είναι το πρώτο τακτικό UAV εναρμονισμένο με τα στάνταρ του ΝΑΤΟ, δημιουργεί την διαφορά με το ωφέλιμο φορτίο που φέρει ειδικά μιλώντας για ένα σύστημα τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής.
 
Διαθέτει δυνατότητα μεγέθυνσης 50X , ανάλυση 1080p, ενώ τo χαρακτηριστικό της εν λόγω κάμερας είναι πως δύναται από υψηλή τροχιά να στοχοποιήσει με λέιζερ και με μεγάλη ακρίβεια τον στόχο και να μεταδώσει το στοχευόμενο αντικείμενο στον χρήστη. 
 
Το Vestel Karayel τεχνικά μπορεί να βρίσκεται σε ύψος μέχρι τα 18.000πόδια, και έχει δυνατότητα μεταφοράς 35 kg φορτίου και τουλάχιστον 10 ώρες πτήσης στόχους.
 
Η νέα  έκδοση πετά με ύψος πτήσης ακόμα και στα 500 πόδια, 70 κιλά ωφέλιμο φορτίο και μπορεί να παραμείνει στον αέρα μέχρι και 20 ώρες.
 
Συνολικά στην άσκηση λαμβάνουν μέρος 11 φρεγάτες, 6 κορβέτες 8 υποβρύχια,4 Ν/Θ,15 πλοία υποστήριξης,4 ομάδες των ειδικών δυνάμεων με σκάφη MRTP-22, 4 ΑΦΝΣ,16 ελικόπτερα καθώς και πλήθος σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!