Δέος και τρόμος των Τούρκων από...

Με τρόμο παρακολουθούσαν τα τουρκικά ΜΜΕ για αρκετή ώρα, ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο το οποίο διέσχισε τα Στενά του Βοσπόρου.

Σήμερα λοιπόν, στις 6:30 π.μ., το ρωσικό πολεμικό πλοίο, Caesar Kunikov, με νούμερο 158 bordo, έπλεε στα Στενά του Βοσπόρου, με τους Τούρκους να παρακολουθούν τη διέλευση του συγκλονισμένοι.

Συγκεκριμένα, το πλοίο γύρω στις 09:00 π.μ. έφτασε στα Στενά του Ελλησπόντου και διάβηκε το Τσανάκ Καλέ για να ανοιχτεί στο Αιγαίο Πέλαγος.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, το Caesar Kunikov κατευθύνονταν προς την ρωσική βάση της Ταρτούς στην Συρία, όπου και αναμένεται να ενισχύσει την ρωσική δύναμη. Ταυτόχρονα προβλέπεται να αποβιβάσει αριθμό Ρώσων κομάντος αλλά και ορισμένα οπλικά συστήματα.

Η διέλευση του ρώσικου πλοίου στην δεδομένη συγκυρία, όπως ήταν λογικό προκάλεσε μεγάλο δέος στους Τούρκους και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που το πρόβαλλαν τα τουρκικά ΜΜΕ.

πηγή: http://www.voicenews.gr/

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!