ΑΙΓΑΙΟ: Προσοχή η "φράου Μέρκελ" μας ετοιμάζει "συγκυριαρχία" με τους Τούρκους!

Από την πρώτη στιγμή που η κυρία Μέρκελ άρχισε δημοσίως να ανησυχεί για τα “εξωτερικά σύνορα” της ΕΕ και τη φύλαξή τους, γράψαμε στο Onalert.gr ότι κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει.

Δεν πέρασαν πολλές μέρες μέχρι να αρχίσουν να ξετυλίγονται τα απαράδεκτα γερμανικά σχέδια περί …κοινών ελληνοτουρκικών περιπολιών στο Αιγαίο !!! Η γερμανική κυβέρνηση προφανώς δεν προσγειώθηκε στον πλανήτη γη πρόσφατα . Γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο Αιγαίο εξαιτίας της Τουρκίας. Κι εμείς γνωρίζουμε πια πολύ καλά τα τεράστια γερμανικά συμφέροντα που παίζονται στην Τουρκία και ειδικά στα μικρασιατικά παράλια.

Μέρκελ ,Σόϊμπλε και οι παρατρεχάμενοι είναι προφανές ότι μας ετοιμάζουν σχέδιο “συγκυριαρχίας” με τη Τουρκία!

Τις εκτιμήσεις και τα δημοσιεύματα του Onalert.gr επιβεβαιώνονται από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Real News με τίτλο:

"Ύποπτα γερμανικά παιχνίδια στο Αιγαίο!" .

Η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στο Βερολίνο αποκαλύπτει ότι "το Βερολίνο πιέζει για κοινές περιπολίες του ελληνικού και του τουρκικού λιμενικού”,επισημαίνιντας ότι οι Γερμανοί "χρησιμοποιούν το προσφυγικό πρόβλημα για να δημιουργήσουν σοβαρά τετελεσμένα στην περιοχή".

Η Realnews αναφέρει ότι "η Αγκελα Μέρκελ στοχεύει στο να περιοριστεί η ροή των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να πληγούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αρχιπέλαγος. Το σχέδιο που προωθεί η καγκελάριος προβλέπει ότι η Frontex, με στρατηγείο που ενδέχεται να μη βρίσκεται στην Ελλάδα, θα ελέγχει και θα καθοδηγεί τις ναυτικές δυνάμεις Ελλάδας και Τουρκίας για επιχειρήσεις εντοπισμού και έρευνας-διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο".

onalert.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!