Για "εκπαίδευση ρουτίνας" στη Μοσούλη οι Τούρκοι

Για "εκπαίδευση ρουτίνας" βρίσκονται οι Τούρκοι στρατιώτες στο έδαφος της Συρίας, ενώ το στρατόπεδο στο οποίο στεγάζονται έχει ιδρυθεί σε συνεργασία με τις ιρακινές αρχές, δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

"Αυτό το στρατόπεδο δημιουργήθηκε ωςχώρος εκπαίδευσης για δύναμη ντόπιων εθελοντών που πολεμούν την τρομοκρατία", δήλωσε το Σάββατο ο κ. Νταβούτογλου.

Υπενθυμίζεται πως η Μοσούλη, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, βρίσκεται στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους από τον Ιούνιο του 2014.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά το ιρακινό υπουργείο Εξωτερικών επέδωσε αίτημα για αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων που στάλθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο βόρειο Ιράκ, κοντά στην πόλη της Μοσούλης και σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το ιρακινό ΥΠΕΞ σημειώνει πως οι Tούρκοι στρατιώτες εισήλθαν στο ιρακινό έδαφος χωρίς την άδεια της Βαγδάτης, χαρακτηρίζοντας το όλο περιστατικό ως "εχθρική ενέργεια".

πηγή: http://www.nooz.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!