Καταιγίδα βλημάτων cruise από υποβρύχια του ρωσικού Στόλου κατά Τούρκων και Αράβων ισλαμιστών

Ο ρωσικός Στόλος εξαπέλυσε την καταιγίδα βλημάτων cruise κατά Τούρκων και Αράβων ισλαμιστών από υποβρύχια στη Μεσόγειο στέλνοντας σαφή προειδοποίηση στη Τουρκία για το τι θα μπορούσε να υποστεί αν "τραβήξει το σχοινί". 
Υποβρυχίως εκtοξεύθηκαν βλήματα cruise 3Μ-54 Κalibr και συγκεκριμένα από το "Rostov-on-Don" ανακοίνωσε ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Σεργέι Σοιγκού στον Β.Πούτιν, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι εκτοξεύθηκαν βλήματα και από ένα δεύτερο ρωσικό υποβρύχιο του οποίου η ύπαρξη δεν έχει ανακοινωθεί.
 
Oι πύραυλοι χτύπησαν δύο κύριες θέσεις των ισλαμιστών στην περιοχή της Ράκκα, όπως και θέσεις Τουρκομάνων
 
"Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι επιφέραμε σοβαρή ζημιά σε αποθήκες οπλισμού, εργοστάσιο παραγωγής ναρκών και βομβών και σε εγκαταστάσεις πετρελαίου" είπε ο Ρώσος ΥΠ.ΑΜ.
 
"Tις προηγούμενες τρεις ημέρες οι επιχειρήσεις μας περιελάμβαναν Tu-22 όπως και μαχητικά από τη βάση Khmeimim. Συνολικά πραγματοποιήσαμε 300 εξόδους και χτυπήσαμε 600 στόχους τις τελευταίες 72 ώρες" είπε ο Σ.Σοιγκού και πρόσθεσε ότι όλες οι επιδρομές των μαχητικών κρούσης έγιναν με συνοδεία Su-30 ή με εξοπλισμένα Su-34.
 
Tο υποβρύχιο τύπου Rostov-on-Don (Β-237) γνωστό ως «Improved Kilo» από το ΝΑΤΟ είναι τρίτης γενιάς υποβρύχιο της κλάσης Varshavyank (project 636) και έχει το μικρότερο ακουστικό ίχνος συμβατικού υποβρυχίου στον κόσμο.
 
Είναι συμβατικής πρόωσης με εκτόπισμα 4.000t. 
 
Έχει πλήρωμα 52 άνδρες και μπορεί να παραμείνει στη θάλασσα επί 45 ημέρες χωρίς ανεφοδιασμό.
 
Φέρει οκτώ τορπιλοσωλήνες των 533mm και πυραύλους Kalibr.
 
Μπορεί να καταδυθεί σε βάθος 300 μέτρων και να αναπτύσσει ταχύτητα σε κατάδυση 20 κόμβoυς.
 
Embedded image permalink
 
Embedded image permalink
 
Embedded image permalink
 
 

πηγή: http://www.pronews.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!