Ο Β.Πούτιν διαμήνυσε στην Δύση ότι έχει «άλλα κόλπα» για την Συρία εάν αυτό απαιτηθεί

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει «περισσότερή  στρατιωτική δύναμη» στην Συρία , αν χρειαστεί» Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν...

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει «περισσότερή  στρατιωτική δύναμη» στην Συρία , αν χρειαστεί»

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν χρησιμοποιήσει όλη την ικανότητά τους στη Συρία, και δύνανται  να χρησιμοποιήσουν  «περισσότερα στρατιωτικά μέσα» , αν αυτό κριθεί απαραίτητο, τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος, μεταδίδει ο τουρκικός τύπος.

«Βλέπουμε πόσο αποτελεσματικά οι  πιλότοι μας και οι δυνάμεις μας  συντονίζουν τις προσπάθειές τους με τα διάφορα είδη των δυνάμεων,  στρατού,  ναυτικού και  αεροπορίας,  και το πώς χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα όπλα», δήλωσε ο  Πούτιν  στην ομιλία του.

«Θέλω να τονίσω  δεν είναι μόνο  αυτά που βλέπετε, διότι διαθέτουμε και άλλες δυνατότητές. Έχουμε περισσότερα στρατιωτικά μέσα και θα τα χρησιμοποιήσουμε..εάν  αυτό χρειαστεί», δήλωσε  ο ίδιος.

Εν τω μεταξύ, ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν ανηλεώς  τρεις κατοικημένες περιοχές στο Χαλέπι το Σάββατο σκοτώνοντας δεκάδες  Τζιχαντιστές , ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ .

Οι πηγές αναφέρουν ότι τα ρωσικά αεροσκάφη έριξαν βόμβες διασποράς  στις περιοχές Haritan, Tal Refaat και Ghannanda .

Ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος «προετοιμάζοντας» τον λαό του , πραγματοποίησε τις  δηλώσεις  αυτές συμμετέχοντας σε ένα ντοκιμαντέρ  , με τίτλο η  «Παγκόσμια Τάξη»,  το οποίο  προβάλεται σήμερα  το βράδυ από την  ρωσική κρατική τηλεόραση.

Σίγουρα , σε αυτό το ντοκιμαντέρ ο Πούτιν   «εξηγεί»  κάτι που  μόνο αυτός έχει πράξει και στο παρελθόν , και αφορά την « νέα τάξη πραγμάτων».

Μόνο αυτός κατηγορεί  ευθέως την Δύση και την ΕΕ ότι απομακρύνονται από τις χριστιανικές αρχές, μεταβάλλοντας την γηραιά ήπειρο σε « κάτι άλλο», το οποίο όμως  θα την αφανίσει.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr. με τίτλο: Συνέντευξη του Ρώσου Προέδρου. » Αν θέλουν ας κοπιάσουν τα τουρκικά αεροσκάφη στην Συρία», ξεδιπλώνεται το ταλέντο του Πούτιν ,  να εξηγεί προς όλους τι ακριβώς γίνεται αυτήν την στιγμή στον πλανήτη.

Ο ίδιος τονίζει ποιοι ευρίσκονται πίσω από τον ISIS, ποιοι περικυκλώνουν την Ρωσία, ποιοι κατασκευάζουν αντιπυραυλικές ασπίδες , υπονοώντας ότι κάποιοι προετοιμάζονται για την μεγάλη σύγκρουση, σύμφωνα με συγκεκριμένο  σχέδιο.

Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο « κατευθυνόμενος» παραλογισμός της Δύσης σε όλους τους τομείς θα οδηγήσει σε ένα παγκόσμιο πόλεμο με τεράστιες συνέπειες για όλους.

Κάτι το οποίο γνωρίζουν άλλωστε οι περισσότεροι εκ των ηγετών του κόσμου.πηγή: http://www.pentapostagma.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!