Δεν είναι Συρία, είναι σήμερα η Τουρκία

Πραγματικά συγκλονιστικές φωτογραφίες δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Radikal από την πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας, Cizre, όπου εδώ και μέρες διεξάγονται σκληρότατες μάχες με συμμετοχή ειδικών δυνάμεων του τουρκικού στρατού με τους Κούρδους αντάρτες.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ2

Οι εικόνες θυμίζουν τον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας ενώ τα βομβαρδισμένα σπίτια και οι λεηλατημένοι δρόμοι απεικονίζουν έντονα τογ γεγονός ότι στην περιοχή αυτή εντός της τουρκικής επικράτειας διεξάγεται ένας παρόμοιος πόλεμος με αυτόν τον αιματηρό πόλεμο της Συρίας, για τον οποίο κανένα από τα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ δεν κάνει καμία αναφορά, λες και όλοι έχουν τυφλωθεί και δεν βλέπουν αυτό που γίνεται μπροστά τους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ3

Οι φωτογραφίες είναι παρμένες από το εσωτερικό της πόλης αυτής στην περιοχή Nur Mahallesi, όπου τα πάντα έχουν ερειπωθεί και οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους εσωτερικοί προσφυγές μέσα στην Τουρκία.
Ο πόλεμος αυτός διεξάγεται με ιδιαίτερη ένταση σε δυο επαρχίες της νοτιοανατολικής Τουρκίας, συγκεκριμένα στις επαρχίες Σιρνάκ και Ηακαρί, όπου το αίμα ρέει καθημερινά και η Άγκυρα στέλνει συνεχώς και νέες δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τους Κούρδους.
Να σημειώσουμε ότι ο υπαρχηγός του ΡΚΚ, ο Cemil Bayık, απειλεί πλέον ανοιχτά ότι ο πόλεμος θα μεταφερθεί και στις επαρχίες της κεντρικής και δυτικής Τουρκίας, απειλώντας ακόμα και την ίδια την τουρκική ακεραιότητα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

πηγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!