Το υποβρύχιο «Πιπίνος» στην πρώτη του αποστολή «ψάρωσε» τους ΝΑΤΟϊκούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα-ένα τα νέα υποβρύχια κλάσεως «Παπανικολής» τίθενται σε υπηρεσία, αυξάνοντας τις δυνατότητες του Πολεμικού Ναυτικού.  

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ συμμετέχει από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 4 Μαρτίου 2016 στη διασυμμαχική άσκηση «DYNAMIC MANTA 2016» η οποία διεξάγεται ανατολικά της Σικελίας. Στο πλαίσιο προετοιμασίας συμμετοχής στην εν λόγω άσκηση, το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ κατέπλευσε στην Catania της Ιταλίας, από 18 έως 22 Φεβρουαρίου 2016.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη αποστολή του νέου υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού και σύμφωνα με πληροφορίες οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις από τις επιδόσεις του σκάφους και βέβαια του πληρώματος είναι πολύ θετικές.

Η άσκηση διεξάγεται ετησίως υπό τον επιχειρησιακό έλεγχο του αρμόδιου στρατηγείου του ΝΑΤΟ «COMSUBNATO» και σύμφωνα με την ανακοίνωση «στοχεύει στην προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της συνδυασμένης δράσης μεταξύ υποβρυχίων, εναέριων μέσων και μονάδων επιφανείας, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις».

ΠΗΓΉ: http://www.koutipandoras.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!