ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΚΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

«Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο φάκελος για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στα Ίμια παραμένει ανοικτός. Το ίδιο ισχύει και για το φάκελο της δολοφονίας του Κώστα Ηλιάκη από τον Τούρκο, στα Καρπάθια νερά».


Αυτή τη δήλωση έκαναν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ο Τομεάρχης Άμυνας Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής στις ομιλίες τους, στα Χανιά, στην εκδήλωση για τα Ίμια που οργάνωσε η τοπική Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος.

Ο Πτέραρχος (Ι.) ε.α. Γιώργος Νταβρής έδωσε την πολιτικοστρατιωτική διάσταση των γεγονότων της δραματικής νύχτας των Ιμίων όπου βρήκαν το θάνατο οι τρεις ήρωες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Τέρενς Κουίκ αφηγήθηκε τη δημοσιογραφική του εμπειρία, καθώς εκείνο το βράδυ διαχειριζόταν την κρίση στο κανάλι που εργαζόταν, τον ΑΝΤ1.

Επέκτεινε επίσης την ομιλία του, στην εξέλιξη των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής η οποία τα τελευταία χρόνια και κυρίως τώρα «μπάζει από παντού», όπως είπε. Τόσο στα ελληνοτουρκικά, όσο και στα θέματα που αφορούν στα Σκόπια, την Αλβανία, την ΑΟΖ, αλλά και τη δραματική διείσδυση της Άγκυρας στην περιοχή της Θράκης.

Αποκαλυπτική, με πολλά νέα στοιχεία που ακούστηκαν στην αίθουσα, ήταν και η ομιλία του Πολιτευτή Χανίων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νεκτάριου Μεταξάκη, ο οποίος έδρασε επιχειρησιακά τη νύχτα εκείνη στα Ίμια, ως χειριστής του δεύτερου ελικοπτέρου που είχε απονηωθεί.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο αδελφός του αείμνηστου Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τους δύο Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομους χαιρετισμούς Πολιτευτών του Κινήματος τόσο από τα Χανιά όσο και από το Ρέθυμνο.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου.

Πριν την αναχώρησή τους από τα Χανιά, ο Τέρενς Κουίκ και ο Γιώργος Νταβρής κατέθεσαν δάφνινα στεφάνια στους τάφους των Βενιζέλων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!