Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στις απόψεις Θεοδωρίδη περί Ιμίων

Με αφορμή την αναπαραγωγή και προβολή των προσωπικών όσο και ανιστόρητων απόψειων του Νάσου Θεοδωρίδη σχετικά με τα Ιμια, από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τ.ο. Ρόδου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


Σε μια περίοδο οξυμμένων κοινωνικών εντάσεων όπου ο αυταρχισμός της κυβέρνησης φαίνεται ότι δεν έχει όρια καθώς η κυβέρνηση  προσπαθεί να τρομοκρατήσει την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους προκειμένου να εφαρμόσει ανεμπόδιστα τις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων, προκαλεί κατάπληξη η ευκολία με την οποία γίνεται η αναδημοσίευση και προβολή προσωπικών απόψεων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και πολύ περισσότερο δεν αποτελούν θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αξίζει κανείς να επισημάνει ότι ενώ οι θέσεις αυτές αναρτήθηκαν στις 31/1/2013, τα χαλκεία της κυβέρνησης και της ΝΔ επέλεξαν να τα δημοσιοποιήσουν σήμερα που για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση παραβίασε το σύνταγμα επιστρατεύοντας τους ναυτεργάτες αντί να συζητήσει μαζί τους.

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εκφράζονται από τον προέδρο του, από τους κοινοβουλευτικούς του εκπροσώπους, από τις ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου καθώς και από τα εκλεγμένα όργανα των τοπικών οργανώσεων. Θεωρούμε επικίνδυνη και επιζήμια για τον τόπο την αναπαραγωγή και προβολή προσωπικών απόψεων απο τα χαλκεία της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία με επιμονή και έντεχνο τρόπο, καθαρά για προπαγανδιστικούς σκοπούς, προσπαθούν να αποδώσουν στο κόμμα μας ανιστόρητες απόψεις μεμονωμένων προσώπων.

Το Γραφείο Τύπου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!