ΕΚΤΑΚΤΟ: Συντρίμμια από F-16 ξέβρασε η θάλασσα στη Μυτιλήνη

Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, από ένα πρωτοφανές περιστατικό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο μεγάλο νησί του Βορείου Αιγαίου την Λέσβο και συγκεκριμένα στην Πρωτεύουσα του νησιού, Μυτιλήνη!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aegeantimes.gr, η θάλασσα στην περιοχή του Κρατικού Αερολιμένα Μυτιλήνης «Οδυσσέας Ελύτης» ξέβρασε ένα ολόκληρο φτερό μαχητικού αεροσκάφους!

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανεβρεθεί άλλα συντρίμμια παρά μόνο το φτερό!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πρόκειται για φτερό μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-16 που διαθέτει τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία!

Ανταποκριτής των AegeanTimes κατέφθασε στην περιοχή όπου ήταν αποκλεισμένη από δυνάμεις του Στρατού, της Αεροπορίας και του Λιμενικού και πιστοποίησε το γεγονός!

Η περιοχή στην οποία βρέθηκε, είναι μια τουριστική περιοχή γνωστή ως "δεύτερη καντίνα" και απέχει μόλις 800 μέτρα από το κτήριο του κρατικού αερολιμένα και 200 μέτρα από τον αεροδιάδρομο!

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!