ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής εύχεται σε όλους τους Καλύμνιους ,είτε βρίσκονται στην Κάλυμνο είτε εκτός, η γέννηση του Χριστού να είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.
Η Γέννηση του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Οι Άγιες Ημέρες ας θυμίσουν σε όλους μας το πραγματικό μήνυμα τους. Ας βοηθήσουμε όλοι, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας, το συνάνθρωπο, κάνοντας την Αλληλεγγύη και την Αγάπη ,δύναμη της κοινωνίας μας.
Με θετικές σκέψεις σας μεταφέρω τις ευχές μου για το 2015 που ανατέλλει και εύχομαι να φέρει Υγεία, Δημιουργικότητα, Κοινωνική Συνοχή και ελπιδοφόρα Προοπτική για την Κάλυμνο μας και για τη Χώρα μας.
 
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
Από το Γραφείο Τύπου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!