Ακόμα μια σπουδαία χειρονομία ανθρωπιάς με την πρωτοβουλία συμπατριωτών μας

Ακόμα μια σπουδαία χειρονομία ανθρωπιάς με την πρωτοβουλία συμπατριωτών μας. Χαμόγελο κατάφεραν να φέρουν στα πρόσωπα αρκετών συμπατριωτών μας που αυτές τις γιορτινές ημέρες περνούν ιδιαίτερα δύσκολα λόγο της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας.
Αρχή έκανε ο κ. Γιάννη Χαλίκος, ο οποίος δώρισε μεγάλη ποσότητα ρούχων, παπουτσιών και παιχνιδιών. Ακολούθησαν το παράδειγμα του στην συνέχεια και αρκετοί επαγγελματίες του νησιού μας συγκεντρώνοντας μια σημαντική ποσότητα ρουχισμού, υποδημάτων και παιχνιδιών τα οποία μοιράστηκαν σε οικογένειας που τα είχαν ανάγκη στο ΚΑΠΗ το οποίο παραχωρήθηκε για το σκοπό αυτό από το Δήμο.
 
Θα θέλαμε λοιπόν να συγχαρούμε τον κ. Γιάννη Χαλίκο, τους επαγγελματίες του νησιού που έδωσαν ότι μπορούσαν και γενικότερα όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πρωτοβουλία αυτή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!