«Πράσινο φως» στον Δήμο Καλύμνου από το Υπ.Εσ. για λειτουργία Παιδικού Σταθμού στο Χωριό

Σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου, Γιάννη Γαλουζή, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την λειτουργία και δεύτερου Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Κάλυμνο.
Η λειτουργία του νέου Παιδικού Σταθμού, προβλέπεται για τον χώρο του πρώην ολοήμερου Νηπιαγωγείου στην Χώρα Καλύμνου και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, θα αποσπαστεί για τις ανάγκες λειτουργίας του μια βρεφονηπιοκόμος και μία βοηθός, ενώ οι Τεχνικές Υπηρεσίες θα αναλάβουν την σύνταξη μελέτης για τις κτηριακές εγκαταστάσεις και τις προδιαγραφές που απαιτούνται.
Το θέμα να επισημάνουμε πως είχε δημιουργήσει εντάσεις όταν ήλθε για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο και τόσο η μείζονα όσο και η ελάσσονα αντιπολίτευση, έθεσαν θέμα νομιμότητας, για την λειτουργία του εν λόγω παιδικού σταθμού στο Χωριό.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!