Ευχαριστήρια επιστολή Εθελοντών Αιμοδοτών Καλύμνου προς Γ. Χαλίκο

Με επιστολή που υπογράφουν η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Καλύμνου "Ο Άγιος Παντελεήμων", εκφράζουν τις ευχαριστίες προς τον συμπατριώτη μας Γιάννη Χαλίκο, γνωστό επιχειρηματία στην Αυστραλία και εξαίρουν το εθελοντικό του πνεύμα και την ανθρωπιστική προσφορά του στο νησί.
 
Ακολουθεί η επιστολή του Συλλόγου:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ& ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
"Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ"
ΤΗΛ 6977215699
ΠΡΟΣ: Κον Ιωάννη Χαλίκο
Επιχειρηματία.
 
Κάλυμνος 21 Νοεμβρίου,2014
 
Κύριε Χαλίκο,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θεωρεί υποχρέωσή του, να σας γνωστοποιήσει τον απολογισμό του ταμείου μας για τα τρία τελευταία χρόνια και να μοιραστεί μαζί σας τη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς του Συλλόγου μας προς τους συντοπίτες μας.
Επίσης, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη τιμητική διάκριση του Συλλόγου μας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ,ως έναν από τους τρείς καλύτερους Συλλόγους της Ελλάδας.
Διακριθήκαμε για τη προσφορά μας , το ήθος και τη φιλοσοφία λειτουργίας του Συλλόγου μας "Όλοι για Όλους" που πρωτοποριακά καταφέρνουμε και καλύπτουμε τις ανάγκες σε Αίμα, ανεξαρτήτως, ¨όλων των συμπατριωτών μας .
Κύριε Χαλίκο, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επισημάνουμε για ακόμη μια φορά πως ο Σύλλογός μας λειτουργεί σήμερα χάριν της ευγενικής και γενναιόδωρης χορηγίας σας.
Θα νόμιζε κανείς πως στην εποχή μας , εποχή ωφελισμού, υλισμού, δύσκολα θα μπορούσε να ξαναγεννηθεί ένας νέος Ευεργέτης και να σκορπίσει το λεπτό άρωμα του Ευεργετισμού.
Κι όμως, σήμερα που η οικονομική κρίση μαστίζει τη Χώρα μας και το Τόπο μας, η Κάλυμνος και εμείς οι Καλύμνιοι έχουμε τη τύχη, την ευλογία Θεού να έχουμε Εσάς , τον Άνθρωπο, Γιάννη Αντωνίου Χαλίκο.
Εσάς που νοιώθετε βαθιά στη ψυχή σας το Χρέος προς την Πατρίδα ,προς το Τόπο που γεννηθήκατε και ανδρωθήκατε !
Εσάς ,που αβίαστα και αυθόρμητα θέλετε να προσφέρετε, από τα καλά που αποκτήσατε με μόχθο και προσωπικές θυσίες στους ανθρώπους της γενέτειράς Σας που Σας έχουν ανάγκη .
Εσάς, που σε κάθε ανθρώπινο πρόσωπο βλέπετε τον εαυτό σας.
Εσάς, που σε κάθε επίσκεψή σας στο νησί μας, αφουγκράζεστε τον πονεμένο συμπατριώτη σας και προσπαθείτε να του απαλύνετε το πόνο, να τον θρέψετε, να τον στηρίξετε να επιβιώσει, να λειτουργήσει, να δημιουργήσει.
Εσάς, που στηρίζετε το έργο της Εκκλησίας μας, το έργο πολλών Συλλόγων, το έργο του Γηροκομείου μας και θέλετε να καλύψετε τα κενά του Κράτους στο Βουβάλειο Νοσοκομείο, να το επεκτείνετε, να το εξοπλίσετε ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συμπατριώτες Σας.
Κύριε Χαλίκο, ως Εθελοντές,, επιτρέψτε μας να σας πούμε μια αλήθεια. Ενώ φαίνεται πως το καλό προσφέρεται στους άλλους, στην πραγματικότητα αποταμιεύεται σ αυτόν που το προσφέρει και τούτο γιατί η ψυχή γεμίζει από χαρά και αγαλλίαση.
Με τον ΕΥΕΡΓΕΤΙΣΜΟ, αυτή την αστείρευτη πηγή σκορπίζετε έμπρακτα την καλοσύνη και την αγάπη στους συνανθρώπους σας .Ας είστε ευλογημένος!
Με αυτά τα λίγα λόγια ψυχής, λόγια αληθινά, λόγια που ο καθένας από τους συντοπίτες μας θα ήθελε να εκφράσει θα πούμε για πολλοστή φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον ΧΟΡΗΓΟ μας και ΕΥΕΡΓΕΤΗ του Τόπου μας!
Με Αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό,
Η Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας
Ελένη Βάλλα-Σταυροπούλου              Ηλίας Νυστάζος
 
Παλμός της Καλύμνου
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!