Μ. Κόνσολας: Αποφασίστηκαν 3 προσλήψεις για τη λειτουργία της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στην Κάλυμνο

Ανάμεσα στις νέες μονάδες του ΟΚΑΝΑ, που πρόκειται να λειτουργήσουν, συμπεριλαμβάνεται και αυτή της Καλύμνου, για την οποία είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας.
Ο Βουλευτής είχε συναντηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Μιχάλη Κατρίνη.
 
Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ, στην τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε να εισηγηθεί και να υποβάλλει προς έγκριση σειρά προσλήψεων προσωπικού.
Για την Κάλυμνο, προβλέπεται η πρόσληψη τριών ατόμων προκειμένου να είναι σε θέση να λειτουργήσει η μονάδα και να προσφέρει υπηρεσίες .
Σε δήλωση του ο Μ. Κόνσολας επισημαίνει:
 
«Είναι μια θετική εξέλιξη αφού με την έγκριση των προσλήψεων προσωπικού θα μπορέσει να λειτουργήσει η μονάδα του ΟΚΑΝΑ στην Κάλυμνο και να προσφέρει θεραπεία και ανακούφιση σε εξαρτημένους χρήστες και να στηρίξει τις οικογένειες τους. Το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν μπορούμε να το προσπερνάμε ούτε να το κρύβουμε κάτω από το χαλί».
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!