Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό διήμερο εκ μέρους της Αυστραλιανής αντιπροσωπίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό διήμερο εκ μέρους της Αυστραλιανής αντιπροσωπίας, που βρέθηκε στο νησί μας στις 9-10Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου να παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες σε σχέση με τις δυνατότητες μετανάστευσης στη Βόρεια Επικράτεια.
Κατά το ενημερωτικό διήμερο, διεξήχθησαν συνεδρίες με θέμα τις απαιτούμενες δεξιότητες και πιστοποιητικά, καθώς και τις εξειδικευμένες μεταναστευτικές βίζες, που θα χορηγούνται από τους εργοδότες.
Από τη Βόρεια Επικράτεια βρέθηκαν στο νησί μας η Διευθύντρια του τομέα Επιχειρηματικότητας & Εξειδικευμένης Μετανάστευσης κα Mary Martin και ο Διευθυντής της Τεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Ντάργουιν, Justin Busse, οι οποίοι με την εξειδικευμένη τους γνώση πάνω στα θέματα, υπήρξαν ιδιαίτερα κατατοπιστικοί προς τους ενδιαφερόμενους.
Το ενδιαφέρον εκ μέρους των συμπατριωτών μας υπήρξε μεγάλο, ενώ έγιναν και κατ ιδίαν συναντήσεις και επαφές για την παροχή των απαραίτητων διευκρινίσεων .
Η συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο μας και την Κυβέρνηση της Βόρειας Επικράτειας, τίθεται πλέον σε νέες βάσεις, με συγκεκριμένους άξονες και κατευθύνσεις, που αποσκοπούν στην επίτευξη αμοιβαίων στόχων, τόσο σχετικά με την δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης των συμπατριωτών μας στην Αυστραλία με τρόπο διαφανή και νόμιμο, όσο και την κάλυψη των αναγκών των εργοδοτών με εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.
Από το Γραφείο Επικοινωνίας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!