Συγκέντρωση τροφίμων από Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (ΤΕΝΙΣ) και στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του ομίλου στην τοπική κοινωνία αποφάσισε τα παρακάτω:
Συγκέντρωση με ευθύνη του ΔΣ ποσότητας τροφίμων ή άλλων καταναλωτικών αγαθών προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες του νησιού στα πλαίσια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Παρακαλούνται τα μέλη του Αθλητικού μας συλλόγου (Τακτικά και Αθλητικά) καθώς και οι φίλοι του Ομίλου να προσφέρει ο καθένας ότι έχει ευχαρίστηση.
Η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει στα γραφεία του Ομίλου στο Ρόοτσο από Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 έως τις την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, οπότε τα τρόφιμα θα συσκευασθούν και θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες που θα μας υποδείξουν εφημέριοι του νησιού.
 
Για ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παναγιώτης Θ. Ράγκος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!