«Οργανώνεται» πλέον η ... μετανάστευση προς Αυστραλία - Ξανά κυβερνητικοί εκπρόσωποι στην Κάλυμνο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει από την κυβέρνηση της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, για την μετανάστευση Καλυμνίων τεχνιτών προς την περιοχή αυτή.
 
Οι ενέργειες αυτές δείχνουν φυσικά τις διαστάσεις που έχει λάβει το μεταναστευτικό ρεύμα, και μάλιστα λαμβάνει πλέον διαστάσεις οργανωμένης και "επιδοτούμενης" κίνησης!
 
Από το γραφείο του Δημάρχου δόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, που αφορά τις ενημερωτικές συναντήσεις που θα γίνουν με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας και των ενδιαφερομένων, σε σχέση με την μετανάστευση προς το Ντάργουιν.
 
Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν συνέχεια της πρώτης επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου της ΒΕ, που είχε έλθει στο νησί και παρουσίασε τις ενέργειες που προτίθενται να κάνουν, ώστε να υπάρξει "οργάνωση" στο θέμα της μετανάστευσης από την Κάλυμνο προς το Ντάργουιν, αφού πλέον θα υπάρχουν προδιαγραφές και θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθούν σχετικά επιμορφωτικά σεμινάρια, ενώ όπως έγινε γνωστό, θα υπάρχουν και "σπόνσορες" Καλύμνιοι επιχειρηματίες, που θα στηρίζουν αυτές τις δράσεις.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που υπογράφεται από τον Δήμαρχο
 
========================================================================
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος : 4/12/2014ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Αρ. Πρωτ :
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Προς: ΜΜΕ
Πληρο/ρίες: Γ. Χατζησμάλης
Τηλέφωνο: 22430 – 29299
Φαξ : 22430 – 59071
E-mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου και Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00 μμ, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καλύμνου, θα διεξαχθούν ενημερωτικές συνεδρίες με θέμα:
 
• απαιτούμενες δεξιότητες και πιστοποιητικά στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας και
• μεταναστευτικές εξειδικευμένες βίζες χορηγούμενες από εργοδότη
 
Οι συνεδρίες αυτές απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις επιλογές βίζας για να εργαστούν στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας και θα διεξαχθούν από τους
 
• κ. Justin Busse, Διευθυντής της Τεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κάρολου Δαρβίνου και
• την κα. MaryMartin, Διευθύντρια του Τομέα Επιχειρηματικότητας και Εξειδικευμένης Μετανάστευσης, της Διεύθυνσης Επιχειρηματικότητας της Βόρειας Επικράτειας.
 
Οι συνεδρίες θα παραδίδονται στην Αγγλική και θα διερμηνεύονται στην Ελληνική γλώσσα.
Θα υπάρχει χρόνος για υποβολή ερωτήσεων μετά τις παρουσιάσεις και ευκαιρίες για το κλείσιμο κατ' ιδίαν συναντήσεων τη Πέμπτη και Παρασκευή για κάλυψη αποριών και παροχή διευκρινίσεων.
 
Σχετικό ενημερωτικό υλικό θα διατίθεται από :
 
Δήμο Καλυμνίων
Κ.Ε.Π. Πόλεως και Χώρας
Κ.Δ.Β.Μ. Καλύμνου ( Κτίριο Λιονταράκια)
 
Δημοτικό Γραφείο Τουρισμού
Ο Δήμαρχος Καλυμνίων
Ιωάννης Αντ. Γαλουζής
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!