Ευχαριστήρια επιστολή προς οικογένεια αείμνηστου ΠΟΘΗΤΟΥ ΨΑΡΟΜΠΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΤΗΛ 6977215699   ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΟΘΗΤΟΥ ΨΑΡΟΜΠΑ   Κάλυμνος 27.11.2014   Αγαπητή Σεμίραμις , Αγαπητοί Αντώνη ,Κυριάκο, Μιχάλη, Γιάννη,
Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο αγαπητός σε όλους μας Τάκης έφυγε από τη ζωή. ¨Όμως, Εσείς η γυναίκα και τα παιδιά του κρατάτε ζωντανή την παρουσία Του! στο σπίτι, στις επιχειρήσεις, στην κοινωνία! Διαφυλάττετε και συντηρείτε την κληρονομιά που αθόρυβα και με πολύ μόχθο και τίμιο ιδρώτα ο αείμνηστος απέκτησε και Σας κληροδότησε και ως ισάξιοι διάδοχοί Του και μιμητές του κορυφαίου έργου Του και της προτύπου ζωής Του είναι βέβαιο πως επάξια θα ανταποκριθείτε και θα Τον ξεπεράσετε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, με αφορμή τη διοργάνωση της επετειακής και τιμητικής εθελοντικής αιμοδοσίας στη μνήμη του αείμνηστου συζύγου και πατέρα σας, θεωρούμε ότι οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά σας.
¨Όπως επίσης, οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε πως η πράξη αυτή αποτελεί την πραγμάτωση της επιθυμίας του αείμνηστου Τάκη.
Ομολογούμε πως εμείς γνωρίσαμε έναν επιχειρηματία με ευαισθησίες που καταδείκνυε 'Άνθρωπο πνευματικό, προικισμένο με αξίες και αρετές όπως η γενναιοδωρία, η καλοσύνη, η μεγαλοσύνη μαζί και η ταπεινότητα.
Μας εξέπληττε κάθε φορά που με δική του πρωτοβουλία μας προσκαλούσε στο γραφείο του για να μας προσφέρει γενναιόδωρα τον οβολό του και να μας διευκολύνει όχι μόνο για τις δαπάνες λειτουργίας του Συλλόγου μας αλλά και για τις διάφορες άλλες πρωτοβουλίες μας (όπως επισκέψεις κλιμακίου Κέντρου Μαστού Ιπποκράτειου).
Με αυτές τις μνήμες και τα λίγα λόγια ψυχής θα επαναλάβουμε ένα σοφό απόφθεγμα που θα απαλύνει τον πόνο και θα παρηγορήσει το κενό της απουσίας Του!
Λένε πως " ο χρόνος για Αυτόν που φεύγει είναι πολύ σύντομος.
Ο χρόνος για Αυτούς που μένουν είναι πολύ μακρύς.
Όμως, ο χρόνος για Αυτούς που Αγαπούν και Αγαπώνται είναι αιωνιότητα! "
Μαζί λοιπόν με Σας, την αγαπημένη Του οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους Του, μαζί με το προσωπικό της Εταιρείας Του, τους ανθρώπους που ευεργέτησε, τους Φορείς και τους Συλλόγους που στήριξε και εμείς οι Εθελοντές Αιμοδότες θα θυμόμαστε με Αγάπη για πάντα τον Αείμνηστο Τάκη.
Αιώνια η Μνήμη Του!
 
Φιλικότατα,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Η Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας
Ε. Βάλλα-Σταυροπούλου          Η.Νυστάζος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!