Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τη λειτουργία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού στην Κάλυμνο

Την άμεση στελέχωση με ένα μόνιμο πυροσβέστη, προκειμένου να λειτουργήσει ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Καλύμνου, ζητά ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης.
Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου επισημαίνει ότι ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Καλύμνου, που ιδρύθηκε το 2014, απαιτεί την παρουσία μόνιμου πυροσβέστη.
Τονίζει ότι δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα ο μόνιμος πυροσβέστης που στελεχώνει τον Εθελοντικό Σταθμό, παρά το γεγονός ότι έχει λήξει η προθεσμία παραμονής του στο νησί και αναφέρεται στον κίνδυνο να τεθεί εν αμφιβόλω η λειτουργία του Εθελοντικού Σταθμού Καλύμνου Β' Τάξεως για τον οποίο τόσες προσπάθειες έγιναν για τη δημιουργία του.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης του κ. Κόνσολα, έχει ως εξής:
Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
Προς
Κύριο Υπουργό Δημόσιας Τάξης
 
ΘΕΜΑ : «Στελέχωση με μόνιμο πυροσβέστη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Καλύμνου»
 
Κύριε Υπουργέ,
Ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Β' Τάξης Καλύμνου, ιδρύθηκε στις 25-2-2014 με Αρ. ΦΕΚ 7950 και προβλέπεται η στελέχωσή του με μόνιμο πυροσβέστη.
Η παραμονή του μόνιμου πυροσβέστη έχει εξαντλήσει τα χρονικά όρια και επίκειται η αντικατάσταση του.
Το ζητούμενο είναι να υπάρξει άμεση στελέχωση του Σταθμού με μόνιμο πυροσβέστη για να μην τεθεί εν αμφιβόλω η λειτουργία του.
Επισημαίνω ότι η Κάλυμνος έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν ιδιαίτερα ευαίσθητο τον τομέα της πολιτικής προστασίας και για αυτό πρέπει να υπάρξει άμεση παρέμβαση σας.
Κατόπιν των ανωτέρω
Ερωτάται ο κύριος Υπουργός
 
1. Εάν προτίθεται να ενισχύσει με μόνιμο πυροσβέστη τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Καλύμνου, προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία του.
 
Ο Ερωτών Βουλευτής
Μάνος Κόνσολας
Βουλευτής Δωδεκανήσου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!