Απεργιακή κινητοποίηση στην Κάλυμνο 27/11/2014 - Αναγκαία η ένταση του αγώνα για ανατροπή

Μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή των εργαζομένων της Καλύμνου στην Πανελλαδική Απεργία που κύρηξαν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για σήμερα Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.
Στην Κεντρική Πλατεία του νησιού νέγινε η κεντρική συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου και των σωματείων των εργαζομένων. Φυσικά η παρουσία ήταν μικρή και αυτό αποτελεί το "μοτίβο" στις τελευταίες κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στις κακαστροφικές ασκούμενες πολιτικές
από την κυβέρνηση και τους ξένους δανειστές.SDC16194
Η μικρή συμμετοχή δεν σχετίζεται μόνο με το κλίμα "αδράνειας" που παρατηρείται, αλλά και με την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, που πιέζονται οικνομικά και βρίσκονται πλέον στα όρια της εξαθλίωσης.
Ο αγώνας που πρέπει να δώσουν οι οργανώσεις των εργαζομένων, ώστε να ξεπεραστεί το κλίμα "ηττοπάθειας", απαισιοδοξίας και η γενικότερη "αδράνεια" του κόσμου, είναι μεγάλος και δύσκολος, ώστε να γίνει συνείδηση των μαζών πως η άγρια επίθεση που δέχονται τα τελευταία χρόνια, ο εργασιακός μεσαίωνας που δείχνει να ξεπερνά και την πιο απαισιόδοξη φαντασία και η έλλειψη προοπτικής για βελτίωση, μόνο μέσα από την αγωνιστική κινητοποίηση και λαϊκή εγρήγορση, μπορούν να αντιμετωπισθούν.
 
"Παλμός της Καλύμνου"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!