Για τη βόρεια Γαλλία αναχωρεί η ομάδα εφήβων τζούντο του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Για τη βόρεια Γαλλία αναχωρεί η ομάδα εφήβων τζούντο του Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ στις 15/1/2015 όπου θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά της χώρας με συμμέτοχη αθλητών από όλη την Ευρώπη.
Το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι μια ακόμη στάση προετοιμασίας για την ομάδα τζούντο του συλλόγου εν όψη του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Στις 18/1/2015 θα μεταβούν στη Πράγα όπου και θα κάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την εθνική ομάδα της χώρας για μια εβδομαδα.Την ομάδα θα συνοδέψει ο προπονητής Κος Μπουντακης , ο πρόεδρος Κος Χαντζαρας , μέλος του ΔΣ Κος Παου και ένας εκ των χορηγών Κος Μαργαρίτης ( ARTOS & MELI)
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας , KIOS AIR/ARTOS & MELI/ARGO/ANEM/BLUE STAR FERRIES για την κάλυψη των εξόδων της αγωνιστικής ομάδας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!