Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου η «Φλόγα» έρχεται και στην Κάλυμνο

Η «Φλόγα», Σύλλογος Γονιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, μόλις συμπλήρωσε 32 χρόνια παρουσίας δίπλα στα παιδιά με καρκίνο παρέχοντάς τους ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα, στηρίζοντας παράλληλα τις οικογένειές τους.
Η πρώτη σπίθα που άναψε στο Νοσοκομείο Παίδων Π.&Α. Κυριακού, έγινε ΦΛΟΓΑ και μεταλαμπαδεύεται σε όλη την Ελλάδα για να φωτίσει και να ζεστάνει τα παιδιά με καρκίνο.
Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου η «Φλόγα» έρχεται και στην Κάλυμνο στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως (Παρθεναγωγείο) στις 7 το απόγευμα, με κεντρική ομιλήτρια την πρόεδρο του συλλόγου κ. Μαρία Τρυφωνίδη, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους της για το έργο και τις δράσεις της, αλλά και για την ανεκτίμητη αξία του εθελοντισμού.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μπαζάρ με ευχετήριες κάρτες και τετράδια για τη στήριξη της «Φλόγας» αλλά και χειροποίητες κατασκευές δωρεές φίλων του συλλόγου φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι.
Η «Φλόγα» θα συνεχίσει:
• Όσο ο καρκίνος σκοτώνει το ένα από τα τρία παιδιά που νοσούν.
• Όσο ο καρκίνος θεωρείται επάρατος και όσο ο λαός μας φοβάται ακόμα και να προφέρει το όνομα του.
• Όσο η πολιτεία δεν ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!